Selecteer een pagina

Wat zou ze toch ontzettend graag op de natuurlijke manier willen bevallen…. Het is een diepe wens van deze moeder dat dit haar bij haar tweede kindje gegund zou zijn. Niet weer een keizersnede…. Echter het baby’tje in haar buik ligt in een stuit en meneer is ook nog eens ‘goed aan de maat’.

Dus de kans is toch echt aanwezig dat een natuurlijke bevalling er ook nu weer niet in gaat zitten….

Maaaaar de wonderen zijn de wereld nog niet uit denk ik dan altijd maar…. En alles kan…. Dus wat zou er mogelijk kunnen zijn als we daar vanuit zouden gaan; dat alles kan en wonderen altijd plaats kunnen vinden….?

In een NEI sessie heb ik contact gelegd met het kereltje in de buik van zijn moeder. Hij was meteen daar en we hebben ‘gekletst’ over het feit dat hij ‘op zijn kop ligt’. Is dit voor jou de manier waarop je ten diepste wenst geboren te worden of is er iets wat je blokkeert om ‘gewoon’ met je hoofdje omlaag te gaan liggen? Dit laatste bleek het geval….

Hij zat vast in zijn bewijsdrang als zoon naar zijn ouders. Hij wilde laten zien dat hij niet zomaar de makkelijkste weg koos. Hij hoopte hiermee de trots van zijn ouders te verdienen en zich te verzekeren van verbinding met hen. Deze bewijsdrang had hij ook al eens eerder gevoeld in het prille begin van de zwangerschap. Hij was zich toen heel bewust van de verandering die hij doormaakte als ziel zonder lichaam naar het in verbinding komen als ziel met zijn nieuwe mensenlichaampje. Hierbij voelde hij er zich niet helemaal zeker van dat hij de verbinding zou kunnen behouden met de bron waar hij vandaan kwam. Ook toen probeerde hij het voor de bron waar hij vandaan kwam zo goed mogelijk te doen. Hopende dat de verbinding dan zeker zou blijven. 

In mijn sessie heb ik dit lieve mini mensje uitgelegd dat er onnoemelijk veel van hem gehouden wordt door zijn ouders, maar ook door zijn ‘thuis bron’. Jezelf zijn is voldoende en er is liefde in overvloed voor je. Je hoeft niet je best te doen of je groter of sterker te maken. Voor je ouders ben je helemaal goed zoals je bent. En dat geldt ook voor de bron waar je vandaan komt. Je komt uit de bron van liefde en licht en de verbinding met je ‘thuis’ zal er altijd zijn. Ook als je als ziel steeds meer de verbinding aangaat met je mensenlichaam en gaat beginnen aan je avontuur hier op aarde. 

Laat je bewijsdrang maar los vanuit het vertrouwen dat er altijd verbinding zal zijn, zowel met je hemelse thuis als met je aardse thuis. Geef je maar met een gerust hart over aan de wijze waarop jij voelt dat je in de buik van je mama wilt liggen. Voel je vrij van angst om je eigen beweging hierin te volgen. Voor je ouders hier en je thuis daar is het allemaal prima. Vertrouw daarop. 

De volgende ochtend ontvang ik van moeder een appje…. Hij heeft de beweging gemaakt….

Danny van Boxtel

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *