Contact

Mocht je na het lezen van mijn website het gevoel hebben dat ik iets voor je kan betekenen, neem dan gerust contact met mij op.

E-mail

danny@delevensknoop.nl

Bellen

06-48794900

Bezoeken

Prins Bernhardstraat 13
5531 HW Bladel

Tarief:

Een consult in mijn praktijk bedraagt  €75,- (BTW vrijgesteld). Hierbij ga ik uit van een consult van maximaal 1,5 uur. Maandelijks ontvang je via je mail een factuur van het consult. Facturen dienen binnen 14 dagen betaald te zijn.

Vergoeding zorgverzekering

Consulten kunnen, afhankelijk van waar  en hoe je verzekerd bent,  gedeeltelijk worden vergoed vanuit een aanvullende verzekering. Mijn werkzaamheden vallen onder lichaamsgerichte psychotherapie. Dit is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben, dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.

U dient zelf na te gaan of lichaamsgerichte psychotherapie met code 24513 vergoed wordt door uw verzekeraar. (Let op Zilverenkruis vergoedt alleen vanaf 18+.)

Voor meer informatie verwijs ik je naar www.catvergoedbaar.nl

Annulering consult

Het kan natuurlijk altijd voorkomen dat je een keer verhinderd bent. Indien je tenminste 24 uur van te voren je afspraak annuleert, wordt de gereserveerde tijd niet in rekening gebracht. Bij annulering binnen 24 uur voor onze afspraak of bij het niet komen zonder annulering, wordt de geplande afspraak  in rekening gebracht.

Openingstijden / bereikbaarheid:

Maandag       8.30  – 17.00
Dinsdag         8.30 – 17.00 
Woensdag     8.30 – 17.00
Donderdag    Gesloten
Vrijdag           8.30 – 12.30
Zaterdag        Gesloten
Zondag           Gesloten 

Gedurende mijn consulten ben ik telefonisch niet bereikbaar. Als je mij een mail, voicemail of appje stuurt met je gegevens zal ik zo spoedig mogelijk contact met je opnemen. 

Wanneer je een afspraak hebt in mijn praktijk mag je achterom komen via de poort. Mijn praktijkruimte staat achter in de tuin, dat wijst zich vanzelf. De praktijk is ook toegankelijk voor minder validen. In de straat kan gratis geparkeerd worden. Er is geen wachtruimte aanwezig.

Let op: Op vrijdagen vinden enkel sessies op afstand plaats.

Behandelovereenkomst

Voorafgaand aan een consult dient een behandelovereenkomst ingevuld en ondertekend te worden.

Hieronder kan de behandelovereenkomst gedownload worden. De overeenkomst mag per mail teruggestuurd worden naar mij of je neemt de overeenkomst mee op het moment van je consult.

Overige gegevens:

KvK nummer 17219778
BTW identificatienummer NL002286424B31

Prestatiecode 24513 – Behandeling lichaamsgerichte psychotherapie: Dit is een overkoepelend begrip voor verschillende behandelingsvormen die als uitgangspunt hebben, dat het menselijk lichaam, gedachten, emoties en gevoelens samenhangen en dat er door deze samenhang wegen bestaan om het welbevinden van de mens te verbeteren.