Ze had een heel lijstje van punten waar ze mee aan de slag wilde. Van een niet compleet gevoel m.b.t. het aantal kinderen tot onzekerheid en twijfel over zichzelf tot eczeem op haar handen dat maar niet weg wil trekken en allerlei dingen daar tussen in. 

Soms kunnen verschillende vraagstukken toch in 1 sessie mee omdat ze op de een of andere manier toch een samenhang hebben ook al zou je dat in eerste instantie niet zo verwachten of denken.

Ik laat me hierin altijd leiden door het onderbewustzijn van de ander. Die weet de weg en daar vertrouw ik 100% op. Dus als alles samen kan, dan is dat wat het is. Moeten we keuzes maken dan doen we dat. Heel simpel…. En zo wordt het hoogste goed van de ander gediend. Een briljant systeem als je het mij vraagt.

We moesten aan de slag met het gevoel van niet compleet i.r.t. het aantal kinderen in haar leven. Het niet meer nog een kindje willen en toch blijft er een zeurend gevoel dat er iets niet klopt.

Dat er iets ‘niet compleet’ voelde bleek niet zo verwonderlijk te zijn… Ze maakte verbinding vanuit haar hart met haar twee kinderen hier op aarde, maar kon vanuit haar hart geen verbinding maken met haar twee andere kinderen die niet hier op aarde zijn maar door een miskraam al eerder terug waren gegaan naar de bron. Ze had hier niet om kunnen rouwen en haar verdriet weggestopt. Ze hield haar kinderen over de dood heen vast waardoor de vrije liefdesstroom geblokkeerd werd en er dus iets niet compleet voelde. Er waren twee lege plekjes….

In de sessie hebben we haar overleden oma gevraagd om de twee kindjes onder haar vleugels te nemen tot het de tijd van moeder zou zijn dat haar aardse reis er op zou zitten en zij haar kinderen weer zelf onder haar vleugels kon nemen. Oma was meer dan bereid op deze kleintjes te passen. Hiermee werd het voor moeder iets makkelijker om haar kinderen los te laten. Hiermee kwam de vrije liefdesstroom op gang en klopte het plaatje. Rust….. eindelijk….

Ik ben moeder van vier… Twee daar… Twee hier… 

Een dag later ontving ik van haar een appje…. Heel veel (rouw) verdriet was er losgekomen die dag van de sessie… Zakdoeken vol gehuild…. Niet gelaten tranen van eerder…. 

En op haar handen? Daar was geen eczeem meer op te zien. Zoals ze zelf concludeerde: mijn eczeem kwam doordat ik iets uit handen moest geven, maar dat tegen beter weten in vasthield. 

We kunnen dus een punt extra afvinken op haar lijstje. ☑️

Danny van Boxtel

Reactie verzenden

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *